Warning: file_get_contents(https://ipinfo.io/3.236.112.70/json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 429 Too Many Requests in /data/sites/web/elietmachinescom/www/index.php on line 66
Eliet Machines | Innovatie

Innovatie

Innovatie - Eliet Creative LabTM

Innovatie was en is nog steeds de motor die Eliet vooruit stuwt. Het Eliet Creative Lab™ is het kloppend hart van het bedrijf en de plaats waar de magie gebeurt. Nieuwe ideeën ontstaan hier, rijpen gedurende een bepaalde tijd, worden uitgetest, herwerkt en worden uiteindelijk geproduceerd. Altijd met het idee dat een machine nooit af is, en met het besef dat uw mening, die van onze klant, het belangrijkste is.

Bent u al een tijdje op zoek naar een oplossing voor een tuinprobleem? Laat het ons dan zeker weten via onderstaand formulier. Misschien werkt ELIET momenteel al aan een antwoord op uw vraag. Aarzel ook niet om ons te contacteren omtrent uw zorgen en meningen over bestaande machines. Zo kunnen wij een nieuwe generatie ELIET machines nog beter afstemmen op uw behoeftes.

Om een snelle en correcte afhandeling van uw boodschap te garanderen, vragen wij u om het formulier correct en volledig in te vullen.

Tot gauw!

HET ELIET TEAMIk ben