Warning: file_get_contents(https://ipinfo.io/34.239.151.124/json): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 429 Too Many Requests in /data/sites/web/elietmachinescom/www/index.php on line 66
Eliet Machines | Bedrijfsvisie

ELIET - Bedrijfsvisie

ELIET MISSION STATEMENT

Bij de ontwikkeling van de ELIET machines worden er altijd dezelfde criteria in gedachten gehouden

 1. ELIET MACHINES: EENVOUD SIERT

  Bij de ontwikkeling van nieuwe machines wordt er altijd gepoogd om de machines te ontwerpen in een zo groot mogelijke eenvoud met een maximum aan comfort en technologie.

 2. ELKE ELIET MACHINE IS ZIJN GELD IN PRESTATIES MEER DAN WAARD

  Investeren in Eliet machines, is investeren in verhoogd rendement en verhoogde multifunctionaliteit. Door hun degelijkheid en uitstekende prestaties kunt u kostenbesparend werken en verdient de machine zich in geen tijd terug.

 3. EEN ELIET MACHINE IS NOOIT ECHT AF

  Eliet streeft altijd naar perfectie bij de ontwikkeling van een machine. Dit lukt uiteraard niet altijd bij het eerste prototype of de eerste productieversie. Voor onze ingenieurs blijft iedere machine dan ook in ontwikkeling en is er openheid voor verbetering. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de opmerkingen van onze klanten. De flexibiliteit binnen de onderneming laat dan ook toe om de nodige aanpassingen snel door te voeren.

 4. LUISTER NAAR DE KLANT

  Het Eliet Creative Lab(TM) werkt voortdurend aan nieuwe concepten en de verbetering van bestaande machines. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de feedback die zij krijgen van bestaande klanten en eindgebruikers van de ELIET machines. In de mate van het mogelijk kunnen voorgestelde aanpassingen relatief snel doorgevoerd worden dankzij de flexibiliteit van het bedrijf en zijn werknemers.

 5. GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID / BEDIENERSCOMFORT

  Naast de voorwaarde dat een ELIET machine degelijk moet zijn en bedrijfszekerheid gegarandeerd moet zijn, denkt ELIET ook altijd aan de gebruiker achter de machine. Bij het ontwerp wordt daarom steevast aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en het comfort van de bediener.

 6. BEDRIJFSZEKERHEID

  Een machine wordt altijd in professionele werkomstandigheden getest vooraleer deze in productie gaat. Door deze simulaties te doen, leert men de fouten en zwakheden van de machine beter kennen en kan men ervan uitgaan dat er een bedrijfszekere machine wordt afgeleverd aan de eindgebruiker.

 

Dankzij de eigen researchafdeling blijft Eliet altijd de concurrentie voor. Op een dagelijkse basis wordt er gewerkt aan de verbetering van bestaande modellen alsook het uitwerken en testen van nieuwe concepten. Daarbij wordt veel belang gehecht aan opmerkingen van klanten. Hieruit ontstaan dan ook geregeld compleet nieuwe systemen, die al meermaals bekroond werden met internationale innovatieprijzen.

 • 1994: GOUDEN ARE op Internationaal landbouwsalon AGRIBEX (Brussel - België)
 • 1996: BRONZEN ARE op Internationaal landbouwsalon AGRIBEX ( Brussel - België)
 • 1998: INNOVATIONSMEDAILLE op GALABAU (Nürnberg - Duitsland)
 • 1999: RICHARD HUBERTSPRIJS op de DEMODAGEN (Papendal - Nederland)
 • 2002: INNOVATIEPRIJS op Omnigreen ( Kortrijk - België)
 • 2002: INNOVATIONSMEDAILLE op Galabau (Nürnberg - Duitsland)
 • 2005: GOUDEN BUXUS op Internationaal Landbouwsalon Agribex ( Brussel - België)
 • 2008: DME Award ( Cardiff - Wales UK)
 • 2009: Henry Van de Velde Label (Vlaanderen- België)
 • 2010: Product Design award ( Duitsland)
 • 2014: GalaBau innovationsmedaille ( Nürnberg - Duitsland)
Gouden Buxus
INNOVATIONSMEDAILLE op Galabau
Gouden Are - Bronzen are
INNOVATIEPRIJS op Omnigreen
INNOVATIONSMEDAILLE op Galabau